Företaget och medarbetarna

Gör det enklare att säkra er arbetsplats och medarbetare

Kompetensvy är en digital plattform för utbildningshantering som har utvecklats över tid. Idén föddes när vi, som tidigare drev ett utbildningsföretag, märkte att många av våra kunder önskade fysiska utbildningsbevis och plastkort för att dokumentera sina utbildningar i Excel. 

Vi insåg att få företag kunde tillförlitligt verifiera sina kompetenser när de efterfrågades av andra arbetsgivare för externa uppdrag. Utbildningsbevisen gavs till medarbetarna och förvarades ofta hemma eller i plånboken, vilket skapade osäkerhet kring dokumentationen. 

Problemet förvärrades av att det ofta saknades korrekta datum för utförda utbildningar i Excel-filerna, och påminnelser om uppdateringar var sällsynta eller obefintliga. 

Ibland stötte vi även på stora företag som arbetade i olika versioner av samma dokument, vilket skapade ytterligare komplikationer. 

Med våra omfattande funktioner och vårt team av erfarna medarbetare inom utbildningsbranschen, med över 50 års samlad erfarenhet, har vi hjälpt små och stora organisationer att säkra sin verksamhet under de senaste 10 åren. 

Låt oss bli er partner för en hållbar och effektiv kompetenshantering. 

Kontakta oss så berättar vi mer.

LEDIGA TJÄNSTER – SYSTEMUTVECKLARE

Kompetensvy AB är ett företag som skapat ett digitalt och enkelt verktyg som ger dig full koll över medarbetarnas alla utbildningar, behörigheter och körtillstånd.

Vi söker nu en utvecklare som vill ta ett helhetsansvar för utveckling & drift av våra produkter Kompetensvy & Kontrollpunkt. Du kommer att ha en viktig roll i företaget. Vi ser gärna att du gillar att arbeta i ”hela utvecklingsflödet” från att förstå våra kunders behov, skapa prototyper till att skriva kod och publicera den.

Är du snart nyexaminerad eller en junior utvecklare som brinner för programmering och är ute efter en utvecklande roll vill vi gärna höra mer om dig. Om du är mer senior är det en fördel.

Meriterande att känna till och ha förmåga att röra sig fritt i följande:

– .NET, mySQL, react JS, GraphQL (Kompetensvy)

– .NET, MVC, React Native (Kontrollpunkt)

Vi ser fram emot din ansökan och höra mer om dig!

VÅRT TEAM

David Nilsson

Samuel Blomquist

Försäljning/Marknadsföring

Daniel Degerman

Camilla Sundström