hiddenImgForAnalytics

Gör det enklare att säkra er arbetsplats och medarbetare

Kompetensvy är företagets eller ditt personliga och digitala kompetensbibliotek. Plastkort och diplom i all ära. Men det blir svårt att spara allt i en plånbok, pärmar, Excel-listor eller kanske i handskfacket i bilen. Dyra och tidskrävande utbildningar tycker vi man ska spara digitalt.

Vi vill underlätta för företag och medarbetare att enklare uppfylla ställda krav kopplat mot kompetens och utbildning. Viktig aspekt senaste åren och som fortsätter vara är kompetensförsörjning,  vi på Kompetensvy hjälper er klara av god kompetensförsörjning. 

Därför tycker vi det saknades en produkt på marknaden där företag, medarbetare, arbetsledare samt administratörer enkelt kan spara och hantera kompetenser & utbildningsbevis.

Utbildningsföretag kan använda sig av Kompetensvy för att ge sina kunder och utbildningsdeltagare digitala utbildningsbevis.

Kontakta oss så berättar vi mer.

FÖRDELAR

Utbildningsmöjligheter

Du får tillgång till utbildning och kompetensutveckling, vilket kan hjälpa dig att förbättra dina färdigheter och öka dina karriärmöjligheter.

Tillväxtmöjligheter

Vi är en växande organisation kan det finnas goda möjligheter för att avancera inom företaget och ta på sig nya och spännande roller.

Bra företagskultur

Att arbeta för ett företag som värderar kompetens och utbildning innebär att det finns en stark och positiv kultur som uppskattar och belönar anställdas insatser.

LEDIGA TJÄNSTER – SYSTEMUTVECKLARE

Kompetensvy AB är ett företag som skapat ett digitalt och enkelt verktyg som ger dig full koll över medarbetarnas alla utbildningar, behörigheter och körtillstånd.

Vi söker nu en utvecklare som vill ta ett helhetsansvar för utveckling & drift av våra produkter Kompetensvy & Kontrollpunkt. Du kommer att ha en viktig roll i företaget. Vi ser gärna att du gillar att arbeta i ”hela utvecklingsflödet” från att förstå våra kunders behov, skapa prototyper till att skriva kod och publicera den.

Är du snart nyexaminerad eller en junior utvecklare som brinner för programmering och är ute efter en utvecklande roll vill vi gärna höra mer om dig. Om du är mer senior är det en fördel.

Meriterande att känna till och ha förmåga att röra sig fritt i följande:

– .NET, mySQL, react JS, GraphQL (Kompetensvy)

– .NET, MVC, React Native (Kontrollpunkt)

Vi ser fram emot din ansökan och höra mer om dig!

VÅRT TEAM

Daniel Degerman

Samuel Blomquist

Försäljning/Marknadsföring

Camilla Sundström