Fortnox integrationspartner till Kompetensvy!

fortnox-integrationspartner
Integrera Fortnox med Kompetensvy och få över alla medarbetare automatiskt till Kompetensvys system. Med Kompetensvy hanterar ni med enkelhet alla utbildningar på företaget. Bestäm vilka arbetsroller som har vilka krav och få automatiska månadspåminnelser om utbildningar som går ut.

Hur ansluter vi Fortnox till Kompetensvy?

Ni behöver bara klicka på knappen “Prova Kompetensvy” via Fortnox, där loggar ni in som administratör i Fortnox och följer instruktionerna, när ni gjort det kommer ni få ett mail av oss och ert konto kommer att skapas i Kompetensvy.

Vad hämtar vi för data från Fortnox?

 • Företagsnamn
 • Anställdas uppgifter, exempelvis namn, mobilnummer, adress etcetera

Data synkronisering

Varje natt kommer Kompetensvy automatiskt synkronisera mot Fortnox och på sätt kan vi garantera aktuell information. Vill ni uppdatera oftare har ni möjlighet att göra det i Kompetensvy genom att synka manuellt. Genom att gå in på Meny välj API-kopplingar och klicka på “Kör-knappen” vid Fortnox.

Gör det enkelt

Slipp era Excel-filer och importera hela ert företag via Fortnox

Om ni redan använder Fortnox kan ni nu enkelt bara koppla upp ert företag mot oss genom Fortnox, då hämtar vi all information automatiskt från deras system och ni slipper det manuella arbetet med att lägga in alla anställda och skapa upp ert företag.

Digitala utbildningsbevis

Fota enkelt ditt fysiska utbildningsbevis och ladda upp det i Kompetensvy.

Kompetenssök

Har företaget rätt kompetenser för att räkna på ett jobb? ta enkelt reda på vilka kompetenser som finns på ert företag.

Digitala körtillstånd

Få alla körtillstånd digitalt istället. Kompetensvy tillåter en arbetsledare skicka digitala körtillstånd till personer som sedan signerar digitalt.

Kravställa kompetenser

Vilka krav har dina anställda. Se direkt om kraven är uppfyllda i systemet.

Hantera utbildningar

Skicka rätt person på rätt utbildning vid rätt tillfälle. Slipp dyra sanktionsavgifter för er personal saknar rätt utbildningsbevis.

Biblioteket

I Kompetensvy finns det 100-tals färdiga kompetenser som ni bara behöver söka fram och börja använda er av. Allt för att göra det enklare för er.

Om Fortnox

Fortnox – mer än ett smart bokföringsprogram

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsföretag kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För mer information se Fortknoxs hemsida

  Om Kompetensvy

  Hantera utbildningar och certifikat enkelt

  Kompetensvy är ett digitalt och enkelt verktyg som ger dig full koll över medarbetarnas alla utbildningar, behörigheter och körtillstånd. Planera och kontrollera allt direkt i ett enkelt och smidigt system.

  Enkel och tydlig överblick

  Samla hela företagets kompetenser och utbildningsbevis i molnet, era anställda har även möjlighet att ta del av deras utbildningsbevis.

  Planera utbildningar enkelt

  Kompetensvy gör allt för att förenkla er utbildningsplanering så ni kan fokusera på er verksamhet.

  Redo att prova?

  Kontakta oss, eller skapa ett konto