Kompetensvy hämtar nu automatiskt anställda från Flex Lön

flex-lon

För att förenkla uppstarten av Kompetensvy har vi skapat en koppling mot Flex Lön och via en koppling kan vi automatiskt hämta alla era anställda som finns registererade. Det enda ni behöver göra är följa vår guide och efteråt synkar vi automatiskt era anställda i Kompetensvy.

Gör det enkelt

Skippa det manuella arbetet med att lägga till alla anställda

Om ni använder Flex Lön kan ni nu enkelt bara koppla upp ert företag mot oss, då hämtar vi all information automatiskt från deras system och ni slipper det manuella arbetet med att lägga in alla anställda.

Digitala utbildningsbevis

Fota enkelt ditt fysiska utbildningsbevis och ladda upp det i Kompetensvy.

Kompetenssök

Har företaget rätt kompetenser för att räkna på ett jobb? ta enkelt reda på vilka kompetenser som finns på ert företag.

Digitala körtillstånd

Få alla körtillstånd digitalt istället. Kompetensvy tillåter en arbetsledare skicka digitala körtillstånd till personer som sedan signerar digitalt.

Kravställa kompetenser

Vilka krav har dina anställda. Se direkt om kraven är uppfyllda i systemet.

Hantera utbildningar

Skicka rätt person på rätt utbildning vid rätt tillfälle. Slipp dyra sanktionsavgifter för er personal saknar rätt utbildningsbevis.

Biblioteket

I Kompetensvy finns det 100-tals färdiga kompetenser som ni bara behöver söka fram och börja använda er av. Allt för att göra det enklare för er.

Om Kompetensvy

Hantera utbildningar och certifikat enkelt

Kompetensvy är ett digitalt och enkelt verktyg som ger dig full koll över medarbetarnas alla utbildningar, behörigheter och körtillstånd. Planera och kontrollera allt direkt i ett enkelt och smidigt system.

Enkel och tydlig överblick

Samla hela företagets kompetenser och utbildningsbevis i molnet, era anställda har även möjlighet att ta del av deras utbildningsbevis.

Planera utbildningar enkelt

Kompetensvy gör allt för att förenkla er utbildningsplanering så ni kan fokusera på er verksamhet.

Redo att prova?

Kontakta oss, eller skapa ett konto